Forside

Chefen 1954

1954

Bruno Holm Pedersen

Chefen 2007


2007

Bruno Holm Pedersen

Chefen 2010


2010

Bruno Holm Pedersen

Chefen 2012


2012

Bruno Holm Pedersen

Computermanden bygger også gerne en hjemmeside for dig.
Kom hurtigt på internettet, ring i dag og vær på i morgen !

Har du allerede en hjemmeside så husk at den skal være optimeret til brug af computer, android, mobil telefon, Iphone, Smartphone, Windowsphone og hvad de nu ellers hedder de mange forskellige enheder der findes.

Computermanden optimerer gerne din eksisterende hjemmeside så den bliver mobil-venlig.

Du kan få fat i Computermanden på tlf. 5150 9879 alle ugens dage 24 timer i døgnet hele året rundt.
Ring til Computermanden og kom lyn hurtigt på Internettet !

Computermanden er din bedste partner, når det gælder en god hjemmeside.

Skal vi udvikle din nye hjemmeside?
Med kunden i fokus udvikler vi mobil optimeret hjemmeside løsninger.

DIN NYE HJEMMESIDE ER ALLEREDE MOBIL OPTIMERET

Alle webløsninger vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye hjemmeside selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske websites er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er mobil optimeret.

Ganske enkelt er målet med responsivt design at give alle forbrugere, uanset om de sidder med en smartphone, tablet og PC, en funktionel, brugbar og ubesværet oplevelse. Mere konkret betyder det, at alle funktioner i løsningen skal arbejde og opføre sig på samme måde, uanset hvilken platform den tilgås fra.

Har du brug for en ny hjemmeside, så kan det være svært at finde den rette leverandør. Ofte kan ugennemskuelige priser og skjulte abonnementer, betyde at man betaler mere for en ny hjemmeside, end der er nødvendigt.

Hos Computermanden har vi gjort det nemt for dig. Vores mål at give en fast pris på en hjemmeside, og levere et professionelt produkt - endda med tilfredshedsgaranti - med priser helt ned til 1/25 del af sammenlignelige løsninger hos andre leverandører. Få en professionel webløsning uden bindinger og skjulte abonnementer.

ComputerManden er et velkonsolideret webbureau i Østjylland, cirka 7 km syd for Randers. Vi har erfaring med internet løsninger siden 1990, Vores kundeportefølje er alt fra små til store virksomheder, samt private. Vi vil meget gerne høre mere omkring, hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os gerne.

Godt tilbud !

netop nu...

For øjeblikket kører vi med et ekstra godt tilbud på alle førstegangs hjemmesider... Er du endnu ikke kommet på Internettet så lad os om at lave en hjemmeside for kun 5.000,- kr. til dig.

Hos ComputerManden udvikler vi hjemmesider fra kun 5.000,- kr. Vi giver altid en pris baseret på dine ønsker og behov. Et godt stykke hjemmeside arbejde behøver jo nødvendigvis ikke at koste en hel "bondegård"
Vi udvikler professionelle hjemmeside designs, som altid er responsive (det betyder hjemmesiden tilretter sig automatisk pc, tablet og mobil).
Ring til os og lad os få en snak om dine muligheder. Du herefter få en skarp pris på din opgave. Kontakt os på tlf. 5150 9879

ComputerManden har stort fokus på stabilitet og brugervenlighed. Han skræddersyr gerne en løsning til dig, så du får den hjemmeside der passer bedst til dit behov og din økonomi.

Få lavet en flot og billig hjemmeside, som er optimeret til tablets og mobiltelefoner. Antallet af internetbrugere, som benytter PC og dermed store computerskærme er faldende. Samtidig stiger antallet af brugere, som benytter tablets og mobiltelefoner.

Derfor er det vigtigt at din hjemmeside ser godt ud på en lille skærm. Hjemmesiden skal være responsiv.

De fleste mennesker som går ind på en hjemmeside på deres mobiltelefon og ser en lille bitte udgave af en hjemmeside opgiver med det samme og finder en lignende hjemmeside, som er responsiv og viser tekst og billeder i en acceptabel størrelse.

Derved går du glip af potentielle kunder/læsere.


Tilmeld dig vores nyhedsbreve, så holder vi dig løbende orienteret om vores firma.

TILMELD