Hurtig oprettelse af billige hjemmesider

Skal du have lavet en billig hjemmeside i en susende fart så kontakt os. Vi kan gå i gang med det samme og vi er ikke et kæmpe firma der koster kassen.

Hvis din hjemmeside trænger til at blive opdateret, eller måske at blive gjort mobil venlig, så lad os kigge på siden for dig. Vi gør vores arbejde hurtigt og proffessionelt og vi er billig i drift!

Vi laver gerne en hjemmeside til mindre firmaer, foreninger og private.
Vi laver altid billige mobil venlige responsive hjemmesider for små penge, hovedsaligt til mindre firmaer og foreninger, samt privat personer...Mobil venlig

Vi laver hjemmesider som kan ses og bruges på ethvert fjernsyn, enhver computer, enhver tablet og enhver mobil. Så er du dækket ind...

Lyn hurtig

Vi forsøger for så vidt det er muligt at undgå brug af billeder og i stedet benytte os af html programmering for at få hjemmesiden til at fungere så hurtig som overhovedet mulig.

For unge & ældre

Vi prøver på at lave alle hjemmesider smarte at bruge for de unge og nemme at bruge for de ældre.Mini Side

Med en pris på omkring fem / syv tusinde er denne lille info-hjemmeside vel nok den billigste løsning man kan få, hvor man ikke selv skal stå for en hel masse programmerings-arbejde.

Denne hjemmeside passer perfekt til en lille info-hjemmeside som hovedsageligt består af tekst, billeder og firma-oplysninger, hvilket jo nok er mere end tilstrækkeligt for de fleste små virksomheder. Hvis man blot har et ønske om at have en hjemmeside hvor de besøgende kan få noget lyn-hurtig information omkring firmaet. Så er der jo heller ingen grund til at betale det hvide ud af øjnene for at være på internettet!

Stort set laves det hele for dig, og det eneste du selv skal gøre er at sende ønsker vedrørende tekst, foto og design til siden, så laver vi designet indsætter alt det materiale, som du mailer os. Der er derfor næsten ingen arbejde for dig i det, og der er absolut ingen krav til dig om at du skal være en rigtig computer-nørd for at få dig en flot hjemmeside.

En go`pris

Vores små priser er mest for mindre firmaer, foreninger og private, samt lidt større virksomheder og deslige.
Vi kan ikke give dig en fast pris på forhånd. For at kunne give dig en pris, skal vi jo gerne kende dine behov og dine ønsker til din hjemmeside.
Der er ingen firmaer der er ens og vi putter dig altså ikke ned i en kasse, for at give dig en hel bunke som vi ikke mener du har behov for.

Vores gennemsnitspris for en færdig almindelig hjemmeside er omkring 9.000,00 - 15.000,00 kr.
Du altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dit kommende projekt, det koster jo ikke noget.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA OS !

Er du træt af web-bureauer, der lover mere end de kan holde?
Hvis du vælger os, behøver du aldrig at skulle bøvle med din hjemmeside.
Det klarer vi lynhurtigt for dig, hver gang du skal have noget lavet ved den...

En Super Side

For øjeblikket er det vigtigere end det nogensinde være førhen, at være på Internettet med din fysiske butik. Vi har samlet en nem pakke til dig, som gerne vil starte med webshop lige med det samme.

Du får:
- 1 Hjemmeside i et nemt og flot design.
- 1 Webshop der kan benyttes med det samme.
- Du skal selv sørge for en fragtaftale, med f.eks BRING, GLS, eller et andet fragtfirma.
- Du skal selv sørge for en Indløsningsaftale med f.eks NETS.

- Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med både fragtaftale og indløsningsaftale.

- Vil du gerne i gang med at sælge via nettet med det samme, så har vi en Webshop klar og som kan bruges med f.eks mobilepay, eller f.eks kontant betaling ved afhentning.
Kontakt os med det samme på telefon 5150 9879, så kan du begynde at sælge allerede fra i morgen.